UDARILI PO DŽEPU /

UEFA kaznila HNS sa 80 tisuća eura

Image

Kontrolno-disciplinsko tijelo UEFA ni ovog puta nije odlučila kazniti HNS igranjem pred praznim stadionom. Ovako visoka novčana kazna poruka je UEFE da više neće trpiti navijačke nerede.

17.6.2011.
10:40
VOYO logo

Na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza objavljena je odluka koju je donijelo kontrolno-disciplinsko tijelo UEFA.

"Kontrolno-disciplinsko tijelo UEFA-e donijelo je odluku kojom se Hrvatski nogometni savez kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 80.000 Eura", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA ni ovoga puta nije odlučila kazniti HNS igranjem pred praznim stadionom. Određena je vrlo visoka novčana kazna u iznosu od 80.000 Eura, a službeno priopćenje iz Nyona na adresu Saveza stići će početkom sljedećeg tjedna.

U HNS-u smatraju da je nedopustivo da tolika sredstva iz blagajne HNS-a zbog samovolje pojedinca odlaze na plaćanje kazni zmjesto na razvoj nogometa ili humanitarne svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominju da je krajnje vrijeme da pojedinci snose odgovornost za svoje postupke.

Više riječi o svemu bit će na konferenciji za medije nakon sjednice Izvršnog odbora Saveza u ponedjeljak, 20. lipnja u 14,30 sati u Rusanovoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo