IMAO JE SAMO 29 GODINA / Ubio se trofejni američki olimpijac

Image

Američki skijaš slobodnim stilom Jeret Peterson, koji je prošle godine na Olimpijskim igrama u Vancouveru osvojio srebrnu medalju, izvršio je samoubojstvo u jednom kanjonu u državi Utah.

27.7.2011.
10:58
VOYO logo

Jedna od najosebujnijih 'freestyle' skijaša, koji je unio brojne novine u taj zimski sport, ubio se u kanjonu na pola puta između poznatih skijaških središta u državi Utah - Salt Lake Cityja i Park Cityja.

Policija je objavila da je Jeret 'Speedy' Peterson prethodno nazvao 911, no ubrzo si je oduzeo život. Pored njegova automobila pronađena je oproštajna poruka, ali policija je odbila otkriti što je u njoj pisalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najemotivnijih trenutaka u životu 29-godišnjeg Petersona dogodio se 25. veljače prošle godine u Vancouveru kada je u suzama napustio poprište natjecanja u slobodnom skijanju nakon što je osvojio srebrnu olimpijsku medalju.

Poput sporta kojim se bavio, i u životu je išao 100 na sat. Tri dana prije samoubojstva uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Patio je od depresije koju je ubijao alkoholom, a sve je to bila posljedica zlostavljanja u ranom djetinjstvu, kao i gubitka petogodišnje sestre koju je ubio pijani vozač.

Ni tu nije bio kraj osobnim tragedijama u Petersonovom životu. Uoči Zimskih olimpijski igara u Torinu 2006. pred njegovim očima se ubio jedan od njegovih najboljih prijatelja, a sada je i sam na isti način okončao svoj buran život. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo