strangeways /

Novi 'transfer': Zvijezda Manchester Citya iz privatnog zatvora prebačen u jedan od najnasilnijih u zemlji

Image

Benjamin Mendy prebačen je iz privatnog zatvora u Liverpoolu u zatvor Strangeways u Manchesteru, jedan od najnasilnijih engleskih zatvora.

5.1.2022.
13:22
VOYO logo

Bivši svjetski prvak, nekada najskuplji branič na svijetu i zvijezda Manchester Citya prebačen je iz zatvora HMP Altcourse u Liverpoolu u zatvor Strangeways u Manchesteru. 

NOVI TRANSFER

Novi "transfer" u svojoj zatvoreničkoj karijeri napravio je Mendy dok čeka presudu za ukupno 7 silovanja. Presuda se očekuje 24. siječnja, a dok čeka presudu odsjest će u zatvoru koji je poznat po nasilnim zatvorenicima i njihovim ispadima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mogao ni sanjati da će iz privatnog zatvora sletjeti ovdje, u jedan od najnasilnijih zatvora u Engleskoj. Velik mu je problem i to što ovdje ima puno navijača Manchester Uniteda", rekao je neimenovani izvor za The Sun.

NITKO MU NEĆE POMOĆI

"Neće znati što ga je snašlo unutra. To je jedan od najgorih zatvora u zemlji, a njegov drugi najveći problem tamo bit će taj što većina zatvorenika unutra navija za Manchester United... Vrištat će njegovo ime i zazivati ga još tjednima, nema šanse da ga puste da spava, pogotovo zato što mu se sudi za silovanje. Unutra ima i navijača Manchester Cityja, ali neće dobiti njihovu zaštitu jer niti oni ne vole seksualne prijestupnike."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također na YouTubeu se može pogledati i dokumentarni film o spomenutom zatvoru i životu unutar njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo