KAKVA BI TO EKIPA BILA / U najboljoj momčadi u povijesti EuroBasketa svoje mjesto našla čak šestorica igrača iz bivše Juge

Image
Foto: YouTube

U obzir su uzeti samo nastupi i uspjesi igrača na EuroBasketu, a u momčad od 12 legendarnih košarkaša uvrstili su šestoricu vanjskih igrača i šestoricu 'divova' pod košem

10.9.2015.
9:27
YouTube
VOYO logo

Kako bi izgledala najbolja momčad u povijesti EuroBasketa? Ovog nezahvalnog posla primili su se novinari portala Eurohoops, ali uz važnu napomenu - čak i da ta megamomčad ima 50 mjesta, ne bi se svi sjajni košarkaši mogli naći u njoj.

U obzir su uzeti samo nastupi i uspjesi igrača na EuroBasketu, a u momčad od 12 legendarnih košarkaša uvrstili su šestoricu vanjskih igrača i šestoricu 'divova' pod košem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da su se u najboljoj selekciji našla čak šestorica igrača iz bivše Jugoslavije.

Poredak košarkaša u idealnoj momčadi svih vremena je sasvim slučajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idealna momčad EuroBasketa svih vremena: Sergej Bjelov (SSSR), Dražen Dalipagić (Jugoslavija), Nikos Galis (Grčka), Toni Kukoč (Jugoslavija, Hrvatska), Dražen Petrović (Jugoslavija), Tony Parker (Francuska), Paul Gasol (Španjolska), Dino Rađa (Jugoslavija, Hrvatska), Vlade Divac (Jugoslavija), Krešimir Ćosić (Jugoslavija), Dirk Nowitzki (Njemačka), Arvydas Sabonis (SSSR, Litva).

Sve o Eurobasketu pratite na našem specijalu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo