MALO IM ZA SREĆU TREBA / U Maksimiru kao da je osvojena Liga prvaka

Image
Foto: Facebook

Kakvo je olakšanje donio pogodak u zadnjim trenucima susreta pokazala je proslava Krstanovićevog gola iz penala. Na maksimirskom travnjaku slavilo se kao da je osvojen čuveni pokal s ušima.

5.12.2012.
7:57
Facebook
VOYO logo

Veliki kamen sa srca pao je nogometašima i vodstvu Dinama u 95. minuti sinoćnje utakmice protiv kijevskog imenjaka. Golom IvanaKrstanovića zagrebački je klub izbjegao blamažu u Ligi prvaka.

Nakon 11 uzastopnih poraza hrvatskom prvaku Dinamu je prijetila opasnost da ponovi neslavni rekord od 12 uzastopnih poraza kojeg drži Anderlechta. Također, Dinamo je umalo postao treća momčad koja u skupini nije zabila gol nakon Maccabija iz Haife i Deportiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvo je olakšanje donio pogodak u zadnjim trenucima susreta pokazala je proslava Krstanovićevog gola iz penala. Na maksimirskom travnjaku slavilo se kao da je osvojen čuveni pokal s ušima, a proslava se nastavila i u svlačionici o čemu nas je fotografijom koju možete vidjeti obavijestio Sammir na svojoj Facebook stranici.

"Zadovoljstvo je jako veliko, uspjeli smo doći do boda koji nije samo bod u Ligi prvaka nego bod koji znači oslobađanje od tereta koji se stalno potencirao", rekao je Jurčić i čestitao svojim nogometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Čestitke su zaslužili i oni rijetki navijači Dinama koji su u utorak navečer po lošem vrememenu stigli u Maksimir. Prema službenom podatku takvih "sretnika" bilo je tek 3,663, što je ipak bilo dovoljno da se ne sruši još jedan negativni rekord.

Naime, rekord po najslabijoj posjećenosti utakmice Lige prvaka drže Košice čiju je utakmicu s Feyenoordom pratilo tek 2,662.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

"Ganjali smo pobjedu, ali na koncu smo sretni i s bodom. Imali smo prilika, bili dominantni unatoč teškom terenu, pogodili prečku i imali zicera da bi na kraju ipak zabili", sumirao je susret Mateo Kovačić.

Strijelac Krstanović nije se plašio preuzeti odgovornost u ključnom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čim sam izborio kazneni udarac sam ga odlučio pucati, bio sam siguran da ću zabiti i to sam i napravio. Što reći? Ne mogu uopće opisati koliko sam sretan - svi smo sretni", rekao je.

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo