PRIVEDEN I PREDSJEDNIK OLYMPIAKOSA / U Grčkoj 15 privedenih zbog namještanja utakmica

Image

Grčke vlasti su pokrenule istragu nakon što je Uefa dostavila izvještaj o sumnjivim uplatama na utakmice u 2009. i 2010. godini, a policija je privela 15 osoba zbog sumnje u namještanje nogometnih utakmica.

23.6.2011.
16:05
VOYO logo

Grčka policija privela je 15 osoba zbog sumnje u namještanje rezultata nogometnih utakmica među kojima i predsjednika prvoligaša Olympiakosa iz Volosa Achilleasa Beosa, te predsjednika Kavale Stavrosa Psomiadisa.

Iza rešetaka završio je i predsjednik drugoligaša Ilioupolia Giorgos Tsakoyiannis i njegov kolega iz Ethnikos Asterasa Nikos Pantelis. Među privedenima je i nekoliko čelnika klubova iz treće lige. Policija još uvijek traga za bivšim predsjednikom Kavale i ocem sadašnjeg čelnika Makisom Psomiadisom za kojeg policija sumnja da je napustio zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija je sakupila čvrste dokaze o postojanju kriminalne skupine koja se bavila namještanjem rezultata utakmica," kazao je ministar Christos Papoutsis.

Grčke vlasti su pokrenule istragu nakon što je Uefa dostavila izvještaj o sumnjivim uplatama na utakmice u 2009. i 2010. godini, uglavnom u grčkom kupu i drugoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo