TUDOR upozorava / 'U drugim okolnostima opuštenost nam se može osvetiti'

Image
Foto: RTL

'Ušli smo preopušteno i to mi se nije svidjelo', kazao je kritično trener 'Bilih' Igor Tudor.

10.11.2013.
12:15
RTL
VOYO logo

Splićani su nakon pune tri godine konačno na Poljudu pobijedili Istru 1961 (2:0), a kratke komentare dali su treneri obiju momčadi.

"Zaslužena pobjeda, mislim da smo bili bolji cijelu utakmicu. Rezultat je možda mogao biti i veći. Istra nam praktički nije stvorila niti jednu pravu šansu međutim nezadovoljan sam drugim poluvremenom. Ušli smo preopušteno i to mi se nije svidjelo. U drugim okolnostima to nam se može osvetiti, a danas se nije osvetilo", kazao je trener Splićana IgorTudor.

"Umjetnički dojam, kao Sandra Dubravčić u najbolje vrijeme - ne loše. Došli smo hrabro i htjeli smo igrati. Nije to loše izgledalo, međutim zaspali smo dva puta. Neki igrači su opet igrali pozicije koje im nisu prirodne. Na žalost - tako je kako je i zato sam još više zadovoljan. Ne mogu dečkima reći ništa, dapače, mogu im javno i otvoreno čestitati za prezentaciju koju su pružili, a moram Hajduku čestitati jer je bio jednostavno bolji", komentirao je utakmicu trener Istre IgorPamić.

"Ja samo molim Boga i uvijek kažem da mi budemo kompletni onda mi možemo papriti svakome, a to smo već i dokazali", dodao je Pamić.

Više pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo