U ČEMU ĆE SAD IGRATI? / Drski lopovi tijekom utakmice provalili u kombi Kauboja i ukrali im opremu!

Image

Hrvatski rukometaši sinoć su lako svladali Čile (35:22), ali nakon utakmice nisu bili previše veseli.

19.1.2017.
10:40
VOYO logo

HRVATSKA ZAMRZNULA ČILE NA -15: Kauboji odigrali sjajnu utakmicu i osigurali minimalno drugo mjesto u skupini C

Provaljeno je u službeno prijevozno sredstvo Hrvatskog rukometnog saveza, odnesene su trenirke, majice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom sinoćnje utakmice na parkiralištu je opljačkan službeni kombi hrvatske rukometne reprezentacije. Nažalost, nemamo još nikakvih detalja o pljački jer je istraga u tijeku. Policijski službenici su nas obavijestili da je odnesena znatna količina stvari koje su bile unutra. U ovom trenutku čekamo da nam jave ostale detalje. To je jedan propust organizatora koje moramo istaknuti kao nepoštivanje nekih pravila jer, nažalost, kombi je bio označen i imao je službenu dozvolu da bude parkiran u krugu dvorane. Pomaknut je na parking koji su koristili navijači, koji, navodno, nije bio osiguran tako da ćemo vidjeti što će se tijekom dana događati", rekao je glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš.

Ukradene su stvari koje u ovom trenutku nisu toliko važne, ali smo ih ponijeli u Francusku, stvari koje uvijek nosimo sa sobom na službenom putu. Ukradena je jedna količina rezervnih dresova i trenirki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maraš je komentirao i snimku na kojoj pomoćni trener Hrvatske Petar Metličić nije pružio ruku izborniku Željku Babiću. - Nema nikakvih problema između izbornika i gospodina Metličića. Oni koji su gledali nastavak našeg slavlja vidjeli su ih zajedno tako da stvarno više nema potrebe komentirati taj događaj.

ŠTO SE DOGAĐA? Nije ga ni pogledao, Metličić brutalno ignorirao izbornika na klupi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo