VLASNIK TVRDI / U Apfel Areni 20-oro djece imalo zdravstvene tegobe: 'Nije potvrđeno da je uzrok povezan s turnirom niti Arenom'

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Na Apfel Arena Makarska Winter Cupu sudjelovalo je, navodi direktor Arene, više od 600 djece iz Hrvatske i regije te njihovi treneri i pratnje

25.2.2023.
17:31
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Izvršni direktor Apfel Arene u Makarskoj Matko Pašalić potvrdio je da je 20-ak djece koji su sudjelovali na međunarodnom nogometnom turniru, u srijedu poslijepodne, prijavilo zdravstvene tegove.

"Istina je da je manji broj djece, njih dvadesetak, u srijedu u poslijepodnevnim satima prijavio zdravstvene tegobe, povraćanje i slabost i da im je, kao i ostalim sudionicima turnira u Apfel Areni poslužen samo jedan od obroka koji su konzumirali tog dana", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Apfel Arena Makarska Winter Cupu sudjelovalo je, navodi vlasnik Arene, više od 600 djece iz Hrvatske i regije te njihovi treneri i pratnje.

"S ciljem da sve prođe u najboljem redu, kontaktirali smo sve nadležne službe, koje su izašle na teren u potrazi za uzrokom tegoba, koji još uvijek nije utvrđen, niti je potvrđeno da je uzrok povezan sa samim turnirom i Apfel Arenom. Najvažnije je reći da su sva djeca dobro, bez ikakvih simptoma, nastavili svoje sudjelovanje u turniru i dapače, postigli odlične rezultate. Turnir se održao do kraja bez ikakvih naknadnih problema, što potvrđuju i javne pohvale od strane predstavnika klubova koji su na turniru sudjelovali", poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo