Žestoki derbi / Tudor prezadovoljan bodom, Kek očekivao više

Nakon remija Rijeke i Hajduka te nemira koji ipak nisu spriječili prekid utakmice, trener Hajduka Igor Tudor te Rijeke Matjaž Kek, dali su osvrt na cijeli događaj.

29.9.2013.
14:04
VOYO logo

Rijeka i Hajduk su na Kantridi završili utakmicu rezultatom 1:1, čime su Riječani preuzeli vrh ljestvice kao jedina neporažena momčad lige.

Trener Hajduka Igor Tudor prezadovoljan je bodom koji su dobili na gostujućem terenu, gdje sigurno nije bilo lako igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu te da smo imali svoje dobre perioide. Nadam se da su ljudi uživali i mi smo svakako zadovoljni", kazao je Tudor osvrćući se na jadranski derbi u kojemu je za Hajduk tek u 58. minuti izjednačio Kouassi.

Trener 'Bilih' tvrdi kako je bod visio u zraku te da su ga postigli iz prekida, a svatko je imao podjednake šanse. Uz Benkov europski gol, koji se rijetko viđa, svakako su začinili utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podjela bodova je bila realnost", skromno je dodao Tudor koji nije htio komentirati navijačko ponašanje

Matjaž Kek kaže da rijetke šanse koje se uspiju napraviti, moraju se realizirati, tvrdeći kako je njegova ekipa dobro zaustavila Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultatom apsolutno nisam zadovoljan, mi smo bili bolja ekipa i imali smo više šansi", kaže trener koji tvrdi da je u ovakvim čvrstim derbijima logičan ishod izjednačen rezultat.

"Korektna utakmica je bila na terenu i vatrena, čestitke mojm igračima, čestitam i Hajduku na korektnoj utakmici", dodao je Kek koji kako nije vidio što se događalo na tribinama jer je bio fokusiran na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na Benka koji je zabio fantastičan gol.

"Benko je rođeni strijelac. Volio bih da je za to nagrađen, znam koliko bi mu to značilo", dodao je Kek naglasivši da je Hajduk ipak jaka ekipa s kojom su odigrali pravi jadranski derbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke igračima koji su visoko motivirani u jednoj pravoj utakmici. Treba uzeti u obzir da je Hajduk jaka i moćna ekipa, imali su vremena da se pripreme, tu su dobri pojedinci i dobro vođena ekipa", završio je Matjaž naglasivši kao mu je žao što njegova ekipa svejedno nije odnijela pobjedu.

Više pogledajte u emisiji RTL liga u 22 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo