veteran hajduka o ostavci / 'Tudor je govorio da je veliki hajdukovac, ali sada to više ne vjerujem'

Ostavku trenera Hajduka Igora Tudora danas je komentirao veteran Hajduka Ivo Bego rekavši kako nije u redu što je Tudor podnio ostavku dva dana prije početka drugog dijela hrvatskog nogometnog prvenstva.

5.2.2015.
13:51
VOYO logo

Nadzorni odbor Hajduka hitno se sastao povodom neopozive ostavke Igora Tudora na mjesto trenera Hajduka.

Tudor se na ostavku odlučio razočaran činjenicom što je u prijelaznom roku momčad oslabljena odlascima Bradarića, Anđelkovića i Jonjića, a nije dovedeno niti jedno pojačanje.

Uoči sastanka Nadzornog odbora Tudorovu ostavku danas su komentirali veterani Hajduka, Ivo Bego i Ante Ivković Zonki.

"Iznenadila me Tudorova odluka jer nije u redu da podnese ostavku dva dana prije početka drugog dijela hrvatskog nogometnog prvenstva. To nije lako ni klubu, a ni navijačima. Govorio je da je veliki hajdukovac, a sada kada je to učinio ne vjerujem da je veliki hajdukovac", rekao je Bego.

Na pitanje je li ga ovo sve iznenadilo, bivši igrač Hajduka Ante Ivković Zonki je rekao kako ga je u prvi moment iznenadila Tudorova odluka, ali da ju zapravo razumije.

"Ovo što se dešava u Hajduku, da se igrači koji su supstanca kluba prodaju, to ne može nitko odobravati, u kakvoj god situaciji Hajduk bio. Ako prodajete dijete na kojem sutra planirate graditi budućnost kluba, zbog toga što je teška financija situacija, onda se postavlja pitanje kad će Hajduk na zelenu granu. A ova tolerancija naših navijača, to je patološki. Jer znate da su 'padale glave' i predsjednika i trenera zbog rezultata. Ovo je sad neka nova situacija koju mi ne razumijemo. Tudorova odluka je u prvi moment šokantna, ali kad se pogleda situacija iza toga, onda ju odobravam. On hoće graditi karijeru. Tu karijeru je htio graditi u Hajduku, međutim, kad mu nisi dali minimum koji je tražio, sad se postavlja pitanje kako da Hajduk ide dalje", rekao je Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo