LJEPOTICA NA POLJUDU / Tudor i Ivković složni: 'Bio je to sjajan derbi'

U derbiju 14. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka svladali Lokomotivu s 3-1, te ostali na čelu ljestvice.

27.10.2013.
14:08
VOYO logo

U derbiju 14. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka svladali Lokomotivu s 3-1, te ostali na čelu ljestvice. Hajduk je pobjedom uveličao 63. rođendan svoje navijačke skupine Torcida, a junak dvoboja opet je bio mladi MarkoBencun, koji je nakon dva pogotka Hrvatskom dragovoljcu u prošlom kolu, i Lokomotivi zabio dva zgoditka.

U sudačkoj nadoknadi pala su dva zgoditka, prvo je MarkoPjaca smanjio rezultat na 2-1, a da bi iz protunapada u zadnjim sekundama MarioPašalić postigao konačnih 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je ovo pravi derbi. Gledali smo odličnu utakmicu, posebice u drugom dijelu. Prilično loše smo ušli u ovaj susret, nismo mogli uspostaviti inicijativu. Tek pošto smo se razigrali primili smo pogodak i to iz akcije koja nije mirisala na gol, već iz naše greške. Drugo poluvrijeme bilo je vrhunsko. Ova utakmica vraća vjeru u hrvatski nogomet. Pokazali smo, i mi i Hajduk, da smo dvije vrlo dobre momčadi s puno mladih igrača. Utakmica je mogla otići u drugom smjeru, ali to je nogomet. Ja sam zadovoljan, bez obzira na poreza. Zadovoljan sam igrom, ne i rezultatom. Drugih 45 minuta odgovor su svima onima koji kritiziraju domaći nogomet, kako novinarima, tako i nama koji u nogometu radimo", rekao je nakon susreta trener Lokomotive TomislavIvković.

Prvi strateg Hajduka IgorTudor složio se s kolegom da se u subotu na Poljudu odigrala sjajna utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dominirali smo prvim dijelom, dok smo u nastavku gledali otvorenu utakmicu s obje strane. Drago mi je da su ljudi mogli uživati u lijepom nogometu, u ekipama koje se nadigravaju. Zadovoljan sam i zbog tri boda, ali i lijepe predstave. Znate, nije lijepo čuti da navijači više prate Ligu prvaka nego domaće prvenstvo", rekao je Tudor dodavši kako je pobjedu donio kolektiv, a da je utakmicu prelomio drugi pogodak Hajduka.

Više pogledajte večeras u emisiji RTL Liga u 22 sata na RTL-u 2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo