OBRAČUN NAKON UTAKMICE / Tučnjava u Zelini: Letjelo kamenje, pljuštali udarci

Tučnjava sedamdeset huligana i neredi, umjesto fešte. Sukob navijača, nakon dvoboja, pokvario je slavlje nogometašima Zeline koji su na svom terenu iznenadili Hajduk u četvrtfinalu kupa. Završilo je 1-1, dok se posljedice sukoba još zbrajaju!

27.11.2012.
17:24
VOYO logo

Sve je počelo još na utakmici četvrtfinala Hrvatskog kupa kada je s tribine gdje je bila smještena Torcida poletjelo kamenje prema domaćim navijačima. Policija je tada udaljila neke gostujuće navijače koji su u obližnjem kafiću čekali kraj susreta.

Svjedoci tvrde da su mirno pili svoje piće i pjevali navijačke pjesma, no po završetku utakmice su navodno počele provokacije iz domaćih redova od strane mlađih navijača s kapuljačama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je vrijeđanja, gađanja kamenje, a nepotvrđene informacije govore i o masovnijoj tučnjavi između 70-tak osoba. U cijelu gužvu se navodno umiješala policija koja je poput urgana projurila kafićem u kojem je dotad sjedila Torcida. Uhićeno je 11 pripadnika Torcide i dva Bad Blue Boysa.

Pristaše Hajduka su na kraju prepraćeni prema izlazu iz Zeline, a neki domaći navijači završili su u policijskoj marici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz MUP-a su rekli da je nakon utakmice došlo do policijskog postupanja, te da su manji broj osoba trenutno na obradi.

Nogomet je ponovno pao u drugi plan, jer slavlje gotovo 4000 navijača, pokvarili su huligani.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo