ANALIZA U DETALJE / Trenerske legende gosti RTL Lige!

Image

Ove nedjelje u studiju RTL-a pridružit će nam se dvojica trenera koji su imali prilike voditi momčadi, ali i našu nacionalnu vrstu.

30.11.2013.
15:27
VOYO logo

Čitava javnost sportske Hrvatske ovog vikenda bit će okrenuta najvećem i jedinom pravom derbiju hrvatskog nogometa, između Dinama i Hajduka.

Ove nedjelje u studiju RTL-a pridružit će nam se dvojica trenera koji su imali prilike voditi momčadi, ali i našu nacionalnu vrstu. Ugostit ćemo iskusnog i legendarnog ĆiruBlaževića te njegovog kolegu i znalca StankaPoklepovića, koji će novo kolo analizirati u detalje s posebnom osvrtom na okršaj u Maksimiru i stanje u naša dva najtrofejnija kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenerska karijera najvećeg hrvatskog trenera, uz TomislavaIvića, izrazito je bogata, no istaknuta mjesta u karijeru svakako su zauzela dva uspjeha - osvajanje bronce u Francuskoj s reprezentacijom te nezaboravne trenerske godine 1982.-1983. kada s Dinamom osvaja prvenstvo i kup Jugoslavije.

Blažević se vraćao u Dinamo još tri puta u sezoni 1986.- 1988. te 1992.-1995. te 2002.-2003. , dok je momčad Hajduka vodio 2005. Stanko Poklepović svoju je nogometnu, što igraću, što trenersku karijeru, proveo u Splitu (NK Split, NK Hajduk), s iznimkom trenerskih godina 1998.-1999. u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacionalni derbi Dinamo dočekuje ispred Hajduka, na čelu tablice, ali forma plavih ni po čemu ih ne  svrstava na poziciju favorita. Nova ligaška sezona u Dinamu puna je potresa, a još jedno internacionalno posrtanje u želji da se izbori proljeće u Europi, ostalo je samo želja.

Niti Hajduk nije u formi koja bi posebno trebala impresionirati te, iako se čini da je Igor Tudor prilično dobro posložio momčad, igrači Dinama sigurno nisu zastrašeni igrom u prošlim kolima velikog takmaca iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina je opet da u utakmicama između Hajduka i Dinama nikada zapravo niti nema favorita, a kad se i čini da takav postoji, on obično poklekne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo