PREOKRET U DVA TJEDNA / 'Trener svih trenera' otkrio recept za preporod Zadra

Miroslav Blažević objasnio je u emisiji RTL Liga kako je uspio u samo dva tjedna napraviti tako dobar posao u Stanovima te upisati dvije pobjede u nizu.

22.9.2014.
10:02
VOYO logo

"Bilo bi jako pretenciozno kada bih ja rekao da smo sad stvorili neku metodiku koja će u tako kratkom roku napraviti radikalne promjene. Mislim da je prije svega bilo neophodno psihološki podignuti momčad, koja je bila u veoma niskom stanju, kao što je to više-manje svaka ekipa koja je naviknula na poraze. Mislim da sam u tome uspio", počeo je Miroslav Blažević svoje izlaganje.

"Činjenica je da sam neke rošade napravio koje su mi se učinile neophodne da bi ekipa imala veću homogenost i bilo bi vrlo nepravedno ako ne bih podvukao mog prijatelja Ferdu (Milina) koji je bio prije mene. On je napravio sve ono što se zove platforma za nadogradnju. Ali kako vrijeme provedeno u jednom klubu, vi počinjete imati sve manji utjecaj", objasnio je 'trener svih trenera'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam došao kao novi i odmah sam se postavio kako je jedino moguće. Rekao sam da više nema zafrkancije, da svatko onaj koji nije spreman da odgovori na ove regule koje ja postavljam, bolje mu je da odmah izađe jer ću ga ja ionako istjerati. Nemam nikakvih problema s te strane. Moram im se zahvaliti jer su brzo učili, jer nisu mogli drugačije. Ja danas objasnim, demonstriram, repetiram, a sutra ispitujem", zaključio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo