napadač milana mora kući / Tražimo vaše mišljenje: je li potez izbornika Dalića o otpisivanju Nikole Kalinića opravdan?

Image
Foto: Igor Kralj/Marko Prpic/PIXSELL

Izbornik Zlatko Dalić odlučio je poslati Nikolu Kalinića kući nakon sukoba s njime tijekom utakmice protiv Nigerije. Je li taj potez po vama opravdan?

18.6.2018.
12:03
Igor Kralj/Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Unatoč velikoj pobjedi hrvatske nogometne reprezentacije nad Nigerijom u prvom kolu skupine D na SP-u u Rusiji, u redovima vatrenih situacija je daleko od bajne. 

VEZANA VIJEST:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Potres u redovima Vatrenih: Kalinić odbio ući kao zamjena protiv Nigerije, Dalić ga šalje kući?!

Naime, kako doznajemo iz izvora bliskog reprezentaciji, izbornik Zlatko Dalić odlučio je poslati Nikolu Kalinića kući nakon sukoba s njime tijekom utakmice protiv Nigerije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je naime, za vrijeme utakmice protiv Nigerije htio uvesti Kalinića umjesto Mandžukića, ali je ovaj odbio ući kao zamjena, kazavši kako ga bole leđa. 

No, izbornik Dalić navodno je procijenio kako Kalinić ne govori istinu i odlučio mu je uskratiti boravak s nacionalnom vrstom na ostatku turira. Ova vijest službeno bi potvrđena trebala biti u 17:15, kad će izbornik Dalić održati press konferenciju za novinare. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, mi u međuvremenu želimo vaše mišljenje. Ovakvi eksceci zasigurno ne mogu donijeti momčadi ništa dobro uoči velikog dvoboja drugog kola u kojem će Hrvatska odmjeriti snage protiv Argentine, stoga vas pitamo - je li potez našeg izbornika opravdan? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo