ništa od naslova prvaka / Tragikomično ispadanje Bešiktaša, Bilić: 'Mislim da mi neće dati šansu iduće sezone'

Nogometaši Bilićevog Besiktasa u ponedjeljak su ostali i bez teoretskih izgleda za osvajanje naslova prvaka Turske

19.5.2015.
9:26
VOYO logo

Nogometaši Besiktasa, koje trenira bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u ponedjeljak su ostali i bez teoretskih izgleda za osvajanje naslova prvaka Turske nakon 0-1 (0-0) domaćeg poraza od Konyaspora u susretu 32. kola.

Sve izglede Besiktasa za osvajanje naslova uništio je Torje golom u 81. minuti izravno iz kornera nakon nespretne reakcije Besiktaseva vratara Güvenca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besiktas dva kola prije kraja prvenstva ima 66 bodova, sedam manje od vodećeg Galatasaraya, a četiri od drugog Fenerbahcea. Konyaspor  je sedmi sa 44 boda. 

"Mislim da mi Besiktas neće dati šansu iduće sezone", rekao je Bilić, prenosi Goal.com.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želio bih ostati u klubu, ali sad ne znam hoće li to biti moguće. Odgovoran sam za sve neuspjehe Slaven Bilić

"Imali smo prilično dobru sezonu do posljednjih deset dana, gubitak bodova poljuljao nas je. Danas smo propuštali prilike, a gol u njihovoj mreži odveo bi utakmicu u sasvim drugom smjeru. Nismo uspjeli i razočaran sam", dodaje Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bešiktaš je trenutno treći.

"Žao mi je zbog navijača i igrača. Radim za dobro svih struktura Besiktasa. Nisam razgovarao ni s kim iz kluba, sve su glasine netočne. Želio bih ostati u klubu, ali sad ne znam hoće li to biti moguće. Odgovoran sam za sve neuspjehe", zaključio je Bilić, prenosi Goal.com.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo