REMI SEVILLE I VALENCIJE /

Tragičar susreta: Rakitić ponovno promašio penal!

Image
Foto: AP

Bio je to njegov već treći promašeni kazneni udarac ove sezone. Prvog je zapucao 30. listopada prošle godine u porazu od Real Madrida 3-7.

17.2.2014.
7:33
AP
VOYO logo

SEVILLA - U susretu 24. kola španjolskog nogometnog prvenstva Sevilla i Valencia su na stadionu Sanchez Pizjuan odigrale bez pogodaka, a tragičar utakmice bio je hrvatski reprezentativac IvanRakitić koji je u 63. minuti promašio jedanaesterac.

Bio je to njegov već treći promašeni kazneni udarac ove sezone. Prvog je zapucao 30. listopada prošle godine u porazu od Real Madrida 3-7. Hrvatski veznjak je promašio kazneni udarac u 74. minuti, međutim prije toga zabio je dva gola za Sevillu. Jedanaesterac je promašio i 25. siječnja ove godine u domaćem porazu od Levantea 2-3. Kazneni udarac je promašio u 58. minuti utakmice kod rezultata 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je protiv Valencije imala skoro cijelo drugo poluvrijeme igrača više nakon što je u 49. minuti isključen RicardoCosta, međutim Andalužani to nisu iskoristili. U samoj završnici utakmice bez igrača je ostala i Sevilla nakon što je 'pocrvenio' Čerišev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo