SMRT NA STAZI / Tragedija: Poginuo radnik na utrci VN Kanade!

Image
Foto: AP Images

U priopćenju objavljenom nekoliko sati po završetku utrke FIA je objavila kako je do nesreće došlo u završnici utrke kada je pokretna dizalica pregazila radnika koji je sa staze pokušavao ukloniti bolid koji se pokvario.

10.6.2013.
8:25
AP Images
VOYO logo

Međunarodni automobilistički savez (FIA) objavio je kako je tijekom nedjeljne utrke za Veliku nagradu Kanade svjetskog prvenstva vozača Formule 1 poginuo jedan od djelatnika uz stazu.

U priopćenju objavljenom nekoliko sati po završetku utrke FIA je objavila kako je do nesreće došlo u završnici utrke kada je pokretna dizalica pregazila radnika koji je sa staze pokušavao ukloniti bolid koji se pokvario. Nesretni je radnik helikopterom prevezen u bolnicu u Montrealu gdje je podlegao zadobivenim ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radnik je pokušavao ukloniti bolid koji je stao tijekom utrke. Pokretna dizalica je podigla bolid kako bi ga prenijela u bokseve, a u tom je trenutku radniku ispao radio-prijemnik, te se on sagnuo kako bi ga podigao. Pritom se spotaknuo, te ga je dizalica pregazila", objavila je FIA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo