Moyes pobijesnio na suca / Tottenham priredio novogodišnji šok na Old Traffordu

Image
Foto: Mark Robinson/News Syndication/PIXSELL

Ovom pobjedom Tottenham se odvojio od Uniteda, sada je šesti sa 37 bodova, dok je United sedmi sa 34.

2.1.2014.
9:21
Mark Robinson/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjem susretu 20. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur je kao gost na Old Traffordu svladao Manchester United sa 2-1 (1-0).

Gosti iz Londona poveli su sa 2-0 golovima Adebayora (34) i Eriksena (66), a za domaće je uspio smanjiti Welbeck (67). Iako je do kraja utakmice United stvarao pritisak, nije uspio doći do izjednačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Tottenham se odvojio od Uniteda, sada je šesti sa 37 bodova, dok je United sedmi sa 34.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer 'crvenih vragova' David Moyes pobijesnio je na glavnog suca Howarda Webba zbog odluke da ne sudi penal nakon duela Huga Llorisa i Ashleyja Younga.

"To je bilo skandalozno! Ako bilo gdje pogledate, visoko dignuta noga značila bi crveni karton. S tim se ne možete nigdje izvući. Golman je izašao, Ashley Young je došao do lopte prije njega. Nevjerojatna je odluka koja nije otišla u našu korist, zapravo najgora koju sam vidio", rekao je Moyes, koji nije bio zadovoljan ni odlukom da Adnan Januzaj dobije žuti karton zbog simuliranja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jeste li vidjeli tu odluku? To je bila užasna odluka. Adnan je srušen, Rose ga je htio odgurnuti da ne bi došao do lopte. Sve što želim reći je da je Llorisov start na Younga čisti penal. Ako to nije bio penal, mislim da nećemo nijednog dobiti ove sezone", dodao je bijesni Moyes.

Chelsea je ostao treći s dva boda manje od Arsenala zahvaljujući 3-0 (0-0) pobjedi na gostovanju kod Southamptona. Sva tri gola plavi sa Stamford Bridgea postigli su u nastavku, a mrežu su tresli Torres (60), Willian (71) i Oscar (82). Dejan Lovren je u obrani Southamptona odigrao svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je igrao cijelu utakmicu i dobio žuti karton. Jednom je uklizao u prazno, a u 39. minuti je spasio svoju mrežu izbijanjem lopte s gol-crte.

Reprezentativac nije imao sereće jer se na samom otvaranju ozlijedio u sudaru sa suigračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukazivali su mu pomoć te je dosta krvi poteklo iz njegovih usta pa se čini kako je ostao bez nekoliko zubi.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo