TORCIDA POJASNILA STRANIM NOVINARIMA: / 'Oni koji su bacali baklje veći su Hrvati od onih koji ih napadaju'

Image

Torcida je pojasnila strancima zašto prosvjeduju protiv HNS-a.

21.6.2016.
14:11
VOYO logo

Uoči utakmice Hrvatske i Španjolske oglasila se Torcida, navijačka skupina koja se našla na najvećem udaru poslije nereda prošlog petka pri kraju utakmice sa Češkom na Europskom prvenstvu. Oni su putem svog Facebooka objavili da su stranim medijima pojasnili što se događa u hrvatskom nogometu, zašto prosvjeduju i zašto su aktivni.

Situacija u hrvatskom nogometu

"Napravili smo kratki sažetak i poslali na engleskom jeziku u kojem ukratko (tekst je skraćen s originalnih 5 stranica) objašnjavamo stranim novinarima situaciju u hrvatskom nogometu.Tekst je poslan svim veleposlanstvima u Republici Hrvatskoj i svim relevantnim europskim nakladnicima", priopćila je Torcida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu na engleskom jeziku odbacili su povezanost s ispadima pojedinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se pitaju koliko moraju biti očajni da riskiraju zatvorske kazne, a sve samo da bi poslali poruku. Pokušali su iz Torcide pojasniti i tko je Zdravko Mamić te pišu o optužnicama protiv njega. Jedan dio teksta posvećen je Davoru Šukeru 'koji ne radi ništa". Njihov je cilj, tvrde, pomoći izbaciti kriminal iz nogometa i povratak ukradene im reprezentacije.

"U rukama je kriminalaca. Njih nije briga za državu nego samo za vlastite džepove", poručuje Torcida. Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo