PRVI PUT U 59 GODINA / Torcida bojkotira hrvatski derbi

Image

Navijači su poručili da im je dosta političara, "rodijaka" i ostalih neradnika koji predstavljaju klub, ali i preplaćenih igrača koji ne zaslužuju nositi dres.

29.10.2009.
17:35
VOYO logo

Torcida, klub navijača Hajduka, najavila je bojkot derbi utakmice između Hajduka i Dinama 31. listopada. Time žele izraziti nezadovoljstvo višegodišnjim načinom vođenja Hajduka, od bivših uprava do sadašnje garniture koji su klub doveli do upravljačke i rezultatske propasti. 

"Nedolaskom na utakmicu želimo poslati poruku i preplaćenim igračima koji svojim sramotnim pristupom na terenu ne zaslužuju nositi Hajdukov dres",  poručuju iz Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pisanom pozivom navijačima da ne idu na derbi utakmicu Hajduk - Dinamo, naglašavaju da ovakvim protestom žele reći "dosta", kako je navedeno, svim političarima, raznim menadžerima iz mafijaškog miljea, volonterima i amaterima, nepotizmu, "rodijacima", uhljebama i ostalim neradnicima koji predstavljaju Hajduk posljednjih godina.

"Ovo je najtužnija i najteža odluka koju je Torcida ikada donijela za 59 godina svog postojanja. Posebice je tužno što nećemo ići na derbi utakmicu protiv Dinama, ali tako će naša odluka najbolje odjeknuti", rekao je tajnik Kluba navijača Torcida Stipe Lekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poslijepodnevnim satima uoči utakmice navijači okupiti kod katedrale Svetog Duje.

Tu će mo zapaliti svijeće za uskrnuće Hajduka, to jest za njegovu dobrobit, a onda ćemo mimohodom i pjevajući otići do stadiona, ali nećemo odlazit na tribine nego ćemo se vratiti na Stari plac (bivši Hajdukov stadion) i ondje posredstvom video projektora gledati utakmicu i navijati za Hajduk", rekao je Lekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo