Gobac odgovorio Baliću / 'To je mobitel s najviše neodgovorenih poziva u državi i dalje'

'Nisu me ni zvali, a moj broj su mogli naći na internetu' - napokon se javio Ivano Balić i odgovorio čelnim ljudima hrvatskog rukometa koji su njegovo nepozivanje u reprezentaciju opravdali rečenicom: 'Nemamo njegov broj, ne javlja se.'

29.12.2012.
19:12
VOYO logo

Evo ga doma, u Splitu sa Perom Metličićem na druženju s djecom iz njihove akademije.
I uključenim mobitelom, ako nekog zanima... "Na internetu je moj broj, to uopće nije problem naći", rekao je IvanoBalić.

No, objašnjenje ne želi dati izbornik Goluža koji se u Karlovcu priprema s reprezentacijom prvi put nakon 10 godina bez Balića. A što na sve kažu njegovi suigrači?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivano je najbolji igrač u povijesti rukometne igre i samo da kao Ivano Balić sjedi na klupi i da je u zapisniku falit će nam kao ime. Bit će drugačije bez njega", rekao je MirkoAlilović, dok je Kopljar dodao kako pokušavaju da sve to ne utječe na njih.

Zanimljivo, Balić će za vrijeme Svjetskog prvenstva biti u Španjolskoj i s tribina pratiti reprezentaciju, ali komunikacije s izbornikom, čini se, neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZoranGobac i dalje nudi priču o pokvarenom telefonu. "Smiješna priča, to je mobitel s najvećim brojem neodgovorenih poziva u državi i dalje."

Dok se prepucavaju oko banalnih stvari, u bit priče ušao je PetarMetličić koji je doživio sličnu sudbinu kao Ivano. U ime svih otpisanih poručio je: "Niti mi tražimo neke spomenike, niti zlato jednostavno tražimo jedno hvala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema zahvale, neće čini se ni nakon Svjetskog prvenstva u Španjolskoj biti Balić na raspolaganju. "Ne znam, mislim da su oni mene otpisali tako da smo završili", rekao je.

Završetak bez smisla i što je najgore - ni Ivano ni navijači nisu dobili priliku za oproštaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo