HOĆETE PRVO MONOLOG ILI RECITACIJU? / Tko je tukao konobara i izbacivao Alku Vuicu iz diska?

Zdravko Mamić još jednom je u stilu Fidela Castra nadugo i naširoko novinarima pričao o jednoj temi. Ovaj puta to je bio Igor Štimac kojem je nabrojio sve grijehe iz prošlosti. S nestrpljenjem čekamo Štimčev odgovor.

25.2.2011.
13:48
VOYO logo

Zdravko Mamić održao je konferenciju za novinare te ponovo otvorio dušu. Očekivano, najviše briga zadaje mu Igor Štimac.

Dotakao se i Alke Vuice, stanja u državi, Krleže, pa čak i Ivana Pavla II., ali najdetaljnije je evidentirao Štimčeve grijehe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pressicu je došao s dokumentima koje je nazvao "ŠTIMAC - kronologija AFERA".

Naravno, mediji su i ovog puta glavni krivci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morate se sramiti što se od Štimca napravili papu Ivana Pavla II! Dnevno varate četiri milijuna ljudi. Jesam li ja izbacio Alku Vuicu iz diskoteke Jesmo li ja i HNS tukli Jedvaja, provodili nasilje nad igračima, je li Zdravko Mamić u stečaj poslao sportsku kladionicu i na cesti ostavio djelatnice, jesmo li mi u sudskim sporovima s Asanovićem, Ivaniševićem? Da li je HNS i Zdravko Mamić palili bengalke na Poljudu? Jesmo li mi tukli konobare, tukli se u disku bježali s mjesta prometne nesreće, osporavali Blaža Sliškovića, legendu, da je ikada trenirao Hajduk,a doveo ga je Igor Štimac?, sarkastično je nabrajao.

Mamić je nastavio pričati sat i pol, ali u jedno je siguran, svi su protiv njega, a pogotovo mediji koji su angažirani na strani Igora Štimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo