jedinstveno događanje / Tko će postati automehaničar godine?

Image
Foto: PR fotografije

U subotu 27. rujna održat će se atraktivno i na našim prostorima jedinstveno događanje – natjecanje najboljih automehaničara!

26.9.2014.
7:00
PR fotografije
VOYO logo

U organizaciji portala auti.hr i Oglasnika natjecanje Automehaničar godine održat će se prvi puta i okupit će desetak automehaničara koji će u popularnom Westgate Shopping Cityju na licu mjesta publici pokazati svoje vještine i znanja te se natjecati za vrijedne nagrade.

Automehaničari su osobe koje vozači ne vole posjećivati, no svi žele jedno – da njihova vozila popravi stručan i dobar automehaničar. Natjecanje će predstaviti prijavljene automehaničare koji će imati ne baš lagan zadatak – u što kraćem roku promijeniti vodenu pumpu na motoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored toga, posjetitelji će se moći savjetovati s natjecateljima-mehaničarima, na info pultevima partnera i sponzora natjecanja saznati koji je najbolji izbor za kupovinu autodijelova, dodatne opreme ili čak novog automobila.

Osim samog uzbuđenja natjecanja posjetitelji mogu iskoristiti i odličnu shopping priliku jer su u Westgate stigle i najnovije jesenske kolekcije i sve ono što će biti hit ove jeseni. Uživajte u zabavnom programu i opremite se za jesen u najbogatijoj ponudi brendova na jednom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo