Dobra godina za gimnastičara / Tin Srbić zaključio 2018. godinu: 'S obzirom na ozljedu ramena, vrlo sam zadovoljan'

Prošlogodišnji svjetski prvak na preči 2018. okitio se zlatom na Svjetskom kupu u Dohi i Osijeku

31.12.2018.
19:40
VOYO logo

Staru godinu ispraća na svojoj preči, Tin Srbić već od osam ujutro uvježbava nove elemente. A u novu godinu doskočit će s velikim uspjesima.

"Naspram prošle 2017. ne može biti jednako dobra, nisam bio ove godine opet svjetski prvak, ali ja sam jako zadovoljan ovom sezonom jer sam osvojio Svjetski kup i ušao u finale, bio četvrti ovaj puta. S obzirom na ozljedu ramena, jako sam zadovoljan", rekao je Tin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"2018. je bila teža od očekivanog. Planirali smo na kupovima i prvenstvima isprobavati novu vježbu s pojačanim startom, ali nažalost nije ispalo tako, borili smo se cijelo ljeto s ozljedom", rekao je Tinov trener Lucijan Krce.

Prošlogodišnji svjetski prvak na preči 2018. okitio se zlatom na Svjetskom kupu u Dohi i Osijeku, donio je srebro iz njemačkog Cottbusa, a na Svjetskom prvenstvu u Dohi zauzeo je četvrto mjesto. Iduća godina će, kaže, biti njegova najbolja u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukupni pobjednik svjetskog kupa ide na Olimpijske igre, tako da je moj cilj taj najveći za 2019", kazao je Srbić.

U kojoj će konačno dočekati dugo obećavanu gimnastičku dvoranu u Lučkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Traju radovi, trener Tigran svaki dan je tamo i nadgleda. Već su napravili rupe od 300 metara kvadratnih za jame sa spužvama koje tu nemamo, tako da nadam se da do drugog mjeseca ili trećeg će to bit gotovo", objasnio je Tin.

Srbić je titulu najboljeg sportaša Hrvatske nedavno predao Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može nitko Luku skinuti da ne znam što osvoji. Pa ja bih vrlo rado s Lukom, htio bih vidjeti kako bi se on snašao možda malo po parteru ili preči. Ako hoće, ako ima vremena, neka dođe slobodno", pozvao je Srbić najboljeg svjetskog nogometaša.

A za to vrijeme Tin će se pripremati jer sve do ljeta za ovoga prvaka - nema odmora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo