DUBOKO ŽALI / Tiger se skrušeno obratio javnosti

Woods je zamolio za oproštaj svoju suprugu, ali i cjelokupnu javnost. Smatrao je da za njega zbog novca i slave vrijede drukčija pravila, no obećaje da će se promijeniti. Supruga nije bila uz njega tijekom obraćanja.

19.2.2010.
17:11
VOYO logo

MIAMI - Najuspješniji svjetski golfer Tiger Woods je napokon prekinuo medijsku šutnju. Gotovo tri mjeseca od izbijanja seks skandala, odnosno otkrića da je održavao vezu s nekoliko ljubavnica istovremeno i to već nekoliko godina, Woods se pomno složenim priopćenjem obratio javnosti.

"Duboko žalim zbog svog sebičnog i neodgovornog ponašanja. Znam da ljudi žele saznati zašto sam se tako ponašao, kako sam to mogao učiniti svojoj supruzi Elin i našoj djeci. Iako sam oduvijek pokušavao privatnost zadržati za sebe, neke stvari želim reći. Elin i ja smo počeli razgovarati o šteti koju nam je nanijelo moje ponašanje. Moja prava isprika njoj ne može biti izražena riječima, nego mojim budućim postupcima. Ono što kažemo jedno drugome ostat će između nas", rekao je Tiger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidno potreseni golfer je skrušeno rekao i da su ga zanijeli novac i slava te je mislio da za njega vrijede drukčija pravila.

Demantirao je da ga je supruga fizički napala kada je doznala za preljub. Kaže da između njih nikada nije bilo nasilja. Ispričao se i fanovima te poručio da će se jednog dana ipak vratiti golfu, no nije precizirao kad bi to moglo biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega je bila majka, no supruge Elin nije bilo.

Nedugo nakon izbijanja afere Woods je završio u kilnici za odvikavanje od seksa, a za to su se vrijeme mediji naslađivali brojnim njegovim ljubavnicama koje su javno iznosile sve pojedinosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo