'NAJBOLJE DA GA PRODAMO' / Tevez postao pravi trn u Mancinijevom oku

Image
Foto: PIXSELL

Trener engleskog prvoligaša Roberto Mancini odbacio je u utorak još jednom mogućnost posudbe Carlosa Teveza Milanu, ističući da talijanski prvoligaš može samo kupiti Argentinca.

20.12.2011.
20:05
PIXSELL
VOYO logo

Carlos Tevez postao je pravi trn u oku vlasnika Manchester Cityja te trenera Mancinija i jasno je kako ga se što prije žele riješiti, a jedan od glavnih kandidata je Milan.

Predstavnici Manchester Cityja bi se u četvrtak trebali sastati s izvršnim direktorom Milana Adrianom Gallianijem, ali za sada se čini da ni jedna strana ne želi mijenjati stajalište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želimo ga kupiti odmah, nudimo slobodnu posudbu s pravom da ga kupimo u lipnju", izjavio je Galliani za talijanske medije u ponedjeljak.

No, Mancini je u utorak izjavio kako je taj prijedlog neprihvatljiv i kako premijerligaš neće promijeniti svoje stajalište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo da se Carlos vrati i da igra nogomet i za nas je najbolje rješenje da ga prodamo. Ne možemo ga dati na posudbu", rekao je Mancini.

"Manchester City je platio Carlosa mnogo novca za tri godine. Bilo bi u redu da ako ga želi neki klub, bilo to Milan, Juventus, PSG ili Inter, onda i plati Carlosa onoliko koliko vrijedi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađanja o budućnosti bivšeg igrača Boca Juniorsa, West Ham Uniteda i Manchester Uniteda, počela su nakon njegovog sukoba s Mancinijem.

City je kaznio Teveza s oduzimanjem četverotjedne plaće, što je smanjeno na dvotjednu plaću, jer je odbio ući s klupe u utakmicu Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna 27. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mancini je nakon toga ponudio pomirenje Tevezu ako se ovaj ispriča, ali je Argentinac propustio i tu priliku kada je propustio trening i vratio se u domovinu bez klupskog dopuštenja.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo