oštra kritika izborniku /

Teške riječi Mitrovićeva agenta nakon izostavljanja s popisa: 'Neki se moraju zapitati što uopće rade u nogometu!'

Image
Foto: Igor Kralj/Nel Pavletić/PIXSELL

Mitrović je navodno, kako su prenijeli mediji, racionalno prihvatio Dalićevu odluku da ga izostavi s popisa putnika za Rusiju, no informacije koje su se pojavile dan kasnije daju naslutiti da nije baš tako

5.6.2018.
13:39
Igor Kralj/Nel Pavletić/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u ponedjeljak je objavio konačni popis od 23 reprezentativca koji putuju na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, a s popisa je otpao stoper Club Bruggea Matej Mitrović. 

Iako tužan i razočaran, Mitrović je racionalno prihvatio Dalićevu odluku budući da su na preliminarnom popisu bila čak šestorica stopera - Ćorluka, Lovren, Vida, Ćaleta-Car, Jedvaj i upravo Mitrović, koji je zbog najmanje klupske minutaže od prethodno spomenutih imena, izostavljen s popisa putnika u Rusiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANA VIJEST:

>>'Puno sam razmišljao': Dalić donio tešku odluku i objavio konačni popis - evo tko neće ići na Mundijal!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, informacije koje se u medijima pojavljuju dan kasnije, daju naslutiti kako je Mitrović puno teže prihvatio tu izborničku odluku, ili je čak bolje rečeno, uopće nije prihvatio. 

Naime, njegov zastupnik Ivan Cvjetković, svojedobno član 'vatrenih', prokomentirao je njegov izostanak u prilično razdražljivom tonu. 

"Ako Matej Mitrović nije među najbolja četiri hrvatska stopera, a kada je igrao tri puta manje nego sada pokazao je da mu je tamo mjesto, onda netko mora sebe preispitati što uopće raditi u nogometu. O liku i djelu onoga kojem je teže bilo donijeti ovakvu odluku, a odlučio je još davno, nego izgubiti od Brazila izjasnit ću se poslije Svjetskog prvenstva. A Hrvatskoj želim da bude prvak svijeta", rekao je Cvjetković, piše Slobodna Dalmacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo