PLETE SE SAPLEO / Teška ozljeda Pletikose

Vratar moskovskog Spartaka i hrvatske reprezentacije poskliznuo se na treningu, pao na koljeno i pokidao križne ligamente. Ozljeda će ga s terena udaljiti najmanje tri mjeseca.

28.8.2009.
15:16
VOYO logo

MOSKVA - Vratar moskovskog Spartaka i hrvatske reprezentacije Stipe Pletikosa zadobio je na treningu tešku ozljedu križnih ligamenata, zbog koje će izvan terena biti najmanje tri mjeseca.

Pletikosa se, pišu ruski mediji, ozlijedio sam tako što se na treningu poskliznuo i svom težinom pao na koljeno, a prema posljednjim informacijama, 30-godišnji vratar morat će i na operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako već duže vrijeme nije prvi vratar Spartaka, što ga je koštalo i mjesta prvog vratara hrvatske reprezentacije, teška ozljeda došla je u nezgodnom trenutku: u vrijeme pregovora s londonskim Tottenhamom, gdje je Splićanin trebao ići na posudbu.

Pletikosa nije jedini ozlijeđeni reprezentativac. Ivan Jurić zadobio je potres mozga u zračnom dvobuju s Djembom Djembom tijekom utakmice njegove Genoe i Odensea u uzvratnom dvoboju 4. pretkola Eurolige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo