SLJEDEĆA META / Teroristi prijete Drogbi

Image

Najveća zvijezda afričkog Kupa nacija Dider Drogba nalazi se na meti terorista koji su prije nekoliko dana izveli napad na reprezentaciju Togoa u kojoj je ubijeno troje ljudi.

11.1.2010.
11:46
VOYO logo

Fronta za neovisnost pokrajine Cabinde, teroristička skupina koja stoji iza napada na reprezentaciju Togoa, uputila je novu prijetnju, i to najvećoj zvijezdi Kupa nacija, Didieru Drogbi. 

"Nazvali su ga iz Chelseaja i prenijeli mu da se nalazi na meti terorista. Satima sam ga pokušavao uvjeriti kako će osiguranje biti iznimno jako", kazao je izbornik Obale Bjelokosti Vahid Halihodžić Jutarnjem listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da su svi sudionici njihove grupe u Cabindi u šoku, vlada nervoza i panika.

"U subotu su u ovaj grad došla čak šestorica ministara angolske vlade ne bi li nas uvjerili da ne odustanemo od turnira. Uvjeravali su igrače kako neće biti problema i da nema ni najmanje opasnosti, no igrači im ne vjeruju. Nije nam ugodno, stadion je pola sata vožnje udaljen od naših vila i toga puta se igrači najviše boje. Osobno me nije strah, ali kad gledam snuždena lica igrača, ne znam kako ih motivirati", izjavio je Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo