Loš dan za Hrvatice: Kraj i za juniorku i za veteranku!

Mlada hrvatska tenisačica, 17-godišnja Ana Konjuh, nije se uspjela plasirati u četvrtfinale WTA turnira u Aucklandu. Bolja od nje je u susretu 2.

7.1.2015.
12:04
VOYO logo

Konjuh je protiv Vesnine imala samo 44 posto ubačenih prvih servisa, što je Ruskinji omogućilo stalni pritisak na početni udarac mlade Dubrovčanke. Vesnina je ukupno iskoristila četiri od osam prilika za break, dok je Konjuh propustila sve tri svoje prilike za oduzimanje servisa suparnici.

Uspješna nije bila ni Mirjana Lučić-Baroni na WTA turniru u Brisbaneu. Nju je u dvoboju 2. kola nakon velike borbe i gotovo dva i pol sata igre nadigrala sedma nositeljica, Španjolka Carla Suarez Navarro, s 5:7, 6:3, 6:4. Bio je to drugi međusobni susret Lučić-Baroni i Suarez Navarro i druga pobjeda španjolske igračice, koja je bila uspješnija i u 2. kolu Wimbledona 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lučić-Baroni je dva od svoja ukupno tri breaka ostvarila u prvom setu koji je riješila u svoju korist sa 7:5, no u preostala je dva seta naša veteranka čak četiri puta gubila svoj početni udarac, po dvaput u svakom setu. Jedan break u trećem setu nije joj tako pomogao da nastavi sa sudjelovanjem na prvom ovogodišnjem turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo