Nevjerojatan meč Hrvatice koja je promijenila državljanstvo!

Hrvatica s australskim državljanstvom Ajla Tomljanović imala je veliku priliku za pobjedu nad 22. tenisačicom svijeta, Kineskinjom Shuai Peng, ali je izgubila u nevjerojatnom meču.

10.10.2014.
17:06
VOYO logo

Nevjerojatan meč, prepun preokreta, odigrale su Ajla Tomljanović i Shuai Peng. Hrvatska tenisačica imala je na dlanu prvi set u kojem je vodila 5-1, a kod 5-4 je propustila dvije set-lopte. Kazna ju je stigla u tie-breaku koji je otišao na stranu kineske tenisačice.

U drugom setu je scenarij bio sličan, a jedina razlika je bila u tome što je Tomljanović uspjela spasiti sve četiri prilike za break koje je Peng imala u toj dionici dvoboja. U trećem su setu tenisačice zamijenile uloge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga nositeljica je odjurila do vodstva 4-0, a onda je počela drama kakve se ne bi postidjeli ni najveći majstori intriga i zapleta. Tomljanović se vratila do 3-4 i propustila dvije break-lopte za izjednačenje na 4-4. U sljedećem gemu Hrvatica je spasila tri meč-lopte, potom izjednačila na 5-5 i opet izgubila servis. U 12. gemu je Tomljanović imala četiri prilike za break, ali do njega nije stigla. Nakon dva sata i 45 minuta igre te pet propuštenih meč-lopti, Shuai Peng dočekala je pogrešku suparnice koja ju je odvela u polufinale.

Tomljanović je propustila priliku prvi put nakon Roland Garrosa nanizati tri pobjede i izboriti se za svoje prvo polufinale na WTA turnirima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo