VIDEO: / 'Tako nešto nisam doživio u svojoj karijeri!'

U vrlo neizvjesnom dvoboju na Australian Openu koji je s 10:8 u petom setu dobio John Isner, argentinski tenisač David Nalbandian za poraz je okrivio suca zbog sporne situacije krajem meča.

18.1.2012.
13:28
VOYO logo

Vrlo diskutabilna odluka glavnog suca, Francuza Kadera Nounija, potpuno je razbjesnila iskusnog Argentinca Davida Nalbandiana. Naime, pri rezultatu 8:8 u petom setu, kod break lopte Nalbandiana, na Isnerov prvi servis linijski sudac je zvao aut, međutim, Nouni je kao glavni sudac izmijenio odluku i priznao as servis.

Nalbandian je prišao mjestu gdje je loptica odskočila i zatražio provjeru putem hawk-eyea, međutim, glavni sudac je njegov zahtjev odbacio jer je prema njegovom tumačenju došao prekasno, premda u pravilima ne postoji propisani vremenski period u kojem je kod sumnje na ispravnost sudačke odluke potrebno zatražiti provjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon duže rasprave Nalbandian je bio prisiljen nastaviti meč kojeg je u kratkom vremenu nakon tog događaja izgubio.

"Tražio sam provjeru, a on me odbio. Tako nešto nisam doživio u svojoj karijeri. Mislim da taj sudac nema kvalitete potrebne da bi sudio mečeve ovog ranga. U to nema sumnje", izjavio je nakon susreta razočarani Nalbandian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo