[VIDEO] JEDINA SNIMKA NA KOJOJ SE TOČNO VIDI ŠTO JE ĐOKOVIĆ NAPRAVIO: / Pogodio je sutkinju i začuo se krik

Image
Foto: Screenshot

Tijekom prijenosa samo je jedna kamera uhvatila situaciju na kojoj se točno vidi što se dogodilo

7.9.2020.
11:15
Screenshot
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, diskvalificiran je u 4. kolu US Opena jer je po završetku gema lopticom pogodio linijsku sutkinju.

Đoković je protiv Španjolca Pabla Carena Buste gubio s 5-6 u prvom setu kada je trostruki pobjednik US Opena izgubio živce nakon što je što je izgubio svoj servis. Đoković je udario lopticu svom snagom, a ona je pogodila linijsku sutkinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja je pala nakon što ju je loptica pogodila u vrat i pružena joj je medicinska pomoć. Đoković se odmah ispričao, ali mu je glavni sudac, prema pravilima i u suradnji sa supervizorom turnira, dosudio diskvalifikaciju.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Sep 6, 2020; Flushing Meadows, New York, USA; Novak Djokovic of Serbia and a tournament official tend to a linesperson who was struck with a ball by Djokovic against Pablo Carreno Busta of Spain (not pictured) on day seven of the 2020 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center.,Image: 556554291, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Što se zapravo dogodilo?

Tijekom prijenosa samo je jedna kamera uhvatila situaciju na kojoj se točno vidi što se dogodilo. Glavna kamera nalazila se iznad sutkinje i uhvatila je kadar u kojem se vidi kako Đoković odlazi prema sutkinji kako bi se ispričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sporedna kamera uhvatila je cijeli incident. Đoković je u ključnom trenutku prvog seta nervozno nabio reketom jednu lopticu i zatim je iz džepa izvukao drugu i preko ramena je napucao putem do klupe, što tenisači nehotice rade. Ali ovaj put je loptica završila u vratu sutkinje i na ovoj snimci se to vidi. Đoković je slučajno pogodio sutkinju, začuo se zatim jeziv krik, a Srbin je odmah dotrčao do sutkinje i ispričao se za svoj djelo, ali na koncu su čelnici odlučili da će ga izbaciti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo