VIDEO: / INCIDENT U RIMU Novak Dokovic se nasao na udaru navijaca

Najbolji tenisac svijeta Novak Dokovic se za vrijeme treninga s Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim nasao na udaru navijaca koji ga je neprestano provocirao.

11.5.2015.
11:56
VOYO logo

Za vrijeme treninga na centralnom terenu u Rimu bilo je dosta navijaca, a neki od njih su ocito imali drugacije planove osim pukog gledanja srpskog teniskog majstora.

Naime, prema pisanju portala tennisworldusa, iz jedne skupine navijaca izdvajao se muskarac koji je ucestalo dobacivao srpskom tenisacu i provocirao ga. Dokovica je to toliko iznerviralo da je u jednom trenutku prekinuo trening, te otisao do navijaca kako bi porazgovarao s njime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga se vratio treningu, a navijac nije prestao s provokacijama, nakon cega je na scenu stupila redarska sluzba te izbacila provokatora. Dokovic je ostao miran na provokacije, a nakon treninga je potpisivao i autograme.

Na You Tubeu je osvanuo i jedan dio videa u kojem Dokovic i Dolgopolov treniraju, a u pozadini se cuje dobacivanje navijaca. Dio u kojem redari odvode provokatora s terena nije snimljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo