kako stoje naši / Vekić i Martić napredovale, Čilić zadržao 6. poziciju na ATP ljestvici

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Izišle su nove renking ljestvice tenisača i tenisačica

1.10.2018.
9:27
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je na šestom mjestu najnovije ATP ljestvice koja je objavljena u ponedjeljak, a prošlotjednu 18. poziciju zadržao je i Borna Ćorić.

Ivo Karlović je također zadržao prošlotjedni ranking, on ja i ovaj ponedjeljak 137. tenisač svijeta. Viktor Galović je napredovao jedno mjesto, sa 204. na 203. poziciju, a Nino Serdarušić četiri mjesta i sada je 223. tenisač svijeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među vodećima nije bilo promjena pa je i ovaj tjedan Španjolac Rafael Nadal prvi, drugi je Švicarac Roger Federer, a treći je srpski tenisač Novak Đoković. 

Napredak Martić i Vekić 

Najbolje rangirana hrvatska tenisačica na najnovijoj WTA ljestvici objavljenoj u ponedjeljak je Petra Martić koja je u odnosu na prošli tjedan napredovala jedno mjesto i sada se nalazi na 36. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Donna Vekić je u odnosu na prošli tjedna upisala napredak i to od dva mjesta i popela se do 38. mjesta. Tereza Mrdeža je napredovala šest mjesta i sada se nalazi na 164. poziciji, dok je Jana Fett pala sedam mjesta na 174. poziciju. Tena Lukas je skočila deset mjesta i sada je 241. tenisačica svijeta. 

Na vrhu nema promjena. Prva je Rumunjka Simona Halep, druga je Dankinja Caroline Wozniacki, a treća Njemica Angelique Kerber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo