I TO JOJ NIJE PRVI PUT / Ukrajinka se na Roland Garrosu odbila rukovati s Bjeloruskinjom, a onda ju je publika izviždala: 'To me iznenadilo'

Image
Foto: Screenshot / Twitter

Današnjim odbijanjem rukovanja Ukrajinka je ponovila ono što je već napravila na US Openu kada joj je s druge strane mreže bila još jedna Bjeloruskinja

28.5.2023.
14:35
Screenshot / Twitter
VOYO logo

Ukrajinka Marta Kostjuk u nedjelju se odbila rukovati s Bjeloruskinjom Arynom Sabalenkom nakon poraza od 6-3, 6-2 u prvom kolu Roland-Garrosa.

Podrijetlom iz Kijeva, Kostjuk smatra da su teniske vlasti previše popustljive prema ruskim i bjeloruskim igračima u mjerama poduzetim kao odgovor na rusku invaziju na Ukrajinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Današnjim odbijanjem rukovanja Ukrajinka je ponovila ono što je već napravila na US Openu kada joj je s druge strane mreže bila još jedna Bjeloruskinja Victoria Azarenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je danas odlučila ne pozdraviti Sabalenku, to je izazvalo zviždanje publike. Bjeloruskinja je pomislila da su zvižduci namijenjeni njoj te je izvela ironičan naklon pred tribinama.

"Oprostite, prvo sam mislila da je to za mene", objasnila je Sabalenka u interviewu nakon meča. "Bila sam malo iznenađena, ali poslije sam osjetila vašu podršku. Zato vam puno hvala, to je vrlo važno. Bio je to vrlo težak meč na emocionalnoj razini".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije važno ako me mrzi", rekla je prije susreta Sabalenka, druga tenisačica svijeta. "Što se tiče izostanka rukovanja, to mogu razumjeti", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo