ĐOKOVIĆ DOŽIVIO TOTALNO POMRAČENJE UMA, PSOVAO PREMA IVANIŠEVIĆU I EKIPI: / 'Reci nešto u pi*ku materinu!'

Image
Foto: Profimedia

Za svoje ponašanje pokupio je brojne zvižduke s tribina

13.11.2019.
13:49
Profimedia
VOYO logo

Austrijanac Dominic Thiem (ATP – 5.) svladao je drugog tenisača svijeta Novaka Đokovića sa 6-7 (5), 6-3, 7-6 (5) u dvoboju 2. kola skupine Borg u ATP finalu te na taj način osigurao prvo mjesto i plasman u polufinale i istovremeno pretvorio meč 3. kola Federer – Đoković u dvoboj za drugo mjesto.

Novak je poznat kao korektan sporataš, ali nekad na terenu vidimo i njegovu tamnu stranu koja se tu i tamo ukaže. Tako je u ovom meču pri rezultatu 1:1 u setovima i 2-0 za Thiema u gemovima nakon jednog njegovog poena potpuno poludio i počeo vikati na svoj stožer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reci nešto u pičku materinu, jebote, ko mulac stojiš!", vikao je drugi reket svijeta, a za svoje ponašanje pokupio je brojne zvižduke s tribina.

Ne može se sa sigurnošću reći kome su te psovke bile upućene, ali sigurno je i da je Goran Ivanišević, koji je odnedavno Novakov trener, bio u njegovom "kutu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna pobjeda Thiema

Bio je to deseti dvoboj Đokovića i Thiema te četvrta pobjeda 26-godišnjeg Austrijanca koji je slavio u četiri od posljednjih pet njihovih obračuna. No, ova pobjeda za Thiema ima dodatnu težinu, jer je sve dosadašnje trijumfe protiv srpskog tenisača ostvario na zemljanoj podlozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thiem je u trećem setu dvaput imao break viška, kod 6-5 servirao za meč, ali do meč-lopte nije stigao. U dramatičnom, odlučujućem tie-breaku Đoković je vodio 4-1, ali je Austrijanac nanizao pet poena i na prvu meč-loptu za milimetar promašio prvi servis koji bi mu donio pobjedu.

Đoković je osvojio taj poen, ali ga je u sljedećem Thiem natjerao na pogrešku te nakon dva sata i 47 minuta borbe došao do pobjede kojom je osigurao plasman u polufinale bez obzira kako će završiti njegov posljednji nastup u skupini protiv Talijana Mattea Berrettinija, koji je u utorak poražen od Rogera Fedrera sa 7-6 (2), 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šesterostruki pobjednik ATP Finala, 38-godišnji Švicarac, u četvrtak će protiv peterostrukog osvajača završnog turnira Novaka Đokovića igrati meč za drugo mjesto u skupini Borg i plasman u polufinale.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo