TEŽAK ŽDRIJEB ZA HRVATE: / Čiliću neugodni Nijemac, Karloviću britanski Slovenac, Ćorić protiv Harrisona

Image
Foto: AFP

Hrvatski tenisači Marin Čilić, Ivo Karlović i Borna Ćorić doznali su imena suparnika u 1. kolu trećeg Grand Slam turnira sezone Wimbledona.

30.6.2017.
12:45
AFP
VOYO logo

Čilić će igrati protiv Nijemaca Philippa Kohlschreibera, Ivu Karlovića očekuje Britanac Aljaž Bedene, dok će Borna Ćorić igrati protiv Amerikanac Ryana Harrisona.

SPASILA DVIJE MEČ-LOPTE: Mlada Hrvatica u dramatičnom meču stigla korak do glavnog turnira

Prvi hrvatski reket je postavljen za sedmog nositelja, a na startu turnira očekuje ga 33-godišnji Nijemac, trenutačno 57. tenisač svijeta. Do sada su igrali čak devet puta, a Kohlschreiber vodi 6-3 u pobjedama, pri čemu je dobio zadnja dva meča. Prošle godine u Rotterdamu i 2012. u Munchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11. nastup u Wimbledonu za Čilića

Čiliću će ovo biti 11. nastup u Wimbledonu, a posljednje tri godine je stigao do četvrtfinala što je njegov najbolji plasman u All England Clubu. Karlović će na otvaranju turnira igrati protiv Slovenca s britanskom putovnicom Aljaža Bedenea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Div sa Šalate' je do sada tri puta igrao protiv 27-godišnjeg Bedenea, 56. tenisača svijeta i još uvijek čeka prvu pobjedu. Bedene je bio bolji od Karlovića ove godine u Budimpešti, prošle u Acapulcu, te 2011. u Beču.

13. nastup za Karlovića

Karloviću će ovo biti 13. nastup u Wimbledonu, a najdalje je stigao do četvrtfinala 2009. godine. Ćorić će u 1. kolu igrati protiv Amerikanca Ryana Harrisona, 41. tenisača svijeta, a bit će to njihov prvi međusobni susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je u Wimbledonu igrao dva puta. Prije dvije godine je stigao do drugog kola, dok je lani ispao na startu turnira. Prvi nositelj turnira i branitelj naslova je Britanac Andy Murray kojeg na otvaranju turnira očekuje kvalifikant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo