SVJETSKI BROJ JEDAN OVOM ODLUKOM ŠOKIRAO JE NAVIJAČE: / Svi su očekivali još jednu titulu za Nadala, a on se povukao

Image
Foto: AFP

Nakon što je u finalu Toronta pobjedio Stefanosa Tsitsipasa, grčku senzaciju i jednog od najvećih teniskih talenata na svijetu, Nadal je otkazao Cincinnati

13.8.2018.
9:03
AFP
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta, Španjolac Rafael Nadal (32) nakon što je u nedjelju osvojio naslov pobjednika na ATP turniru iz serije "Masters 1000" u Torontu otkazao je nastup na ovotjednom turniru iz iste kategorije u Cincinnatiju kako bi zadržao sadašnju razinu spremnosti pred posljednji "grand slam" turnir godine US Open koji počinje 27. kolovoza.

Ističe kako mora brinuti o svom tijelu

"Žao mi je što moram objaviti kako neću igrati u Cincinnatiju ove godine. Jedini razlog je osobne naravi jer moram voditi računa o svom tijelu i pokušati ostati zdrav kao što se i sada osjećam. Zahvalan sam svom prijatelju, direktoru turnira u Cincinnatiju Andreu Silvi koji je u telefonskom razgovoru shvatio situaciju", objavio je Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal je u nedjelju u finalu Toronta svladao 20-godišnjeg Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 6-2, 7-6 (4) i tako osvojio svoj okrugli 80. naslov na ATP Touru, a 33. na turnirima iz serije "Masters 1000". To mu je bio četvrti trijumf u Kanadi, po dva puta je pobjeđivao u Montrealu (2005, 2013) i Torontu (2008, 2018).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo