SVE PO STAROM: / Đokoviću još jedna pobjeda u teniskom klasiku

Image
Foto: AFP

Za naslov na ATP turniru u Indian Wellsu, jednom iz serije Masters 1000, igrat će najbolji svjetski tenisač Novak Đoković i 14. reket svijeta Miloš Raonić.

19.3.2016.
23:48
AFP
VOYO logo

U još jednom teniskom klasiku Đoković je nadigrao Rafaela Nadala sa 7-6 (5), 6-2 u meču kojije trajao samo minutu kraće od dva sata. Bio je to već 48. okršaj istinskih teniskih velikana i jubilarna 25. pobjeda za Srbina.

Po 62. naslov

U neizvjesnom prvom setu svaki je od tenisača po jednom oduzimao servis suparniku, pa je odluka pala u tie-breaku u kojem je Đoković bio uspješniji. Nadalova je igra nakon toga pala, pa je srpski tenisač lakoćom osvojio drugi set i došao do šeste uzastopne pobjede protiv Nadala. U tih šest dvoboja Španjolac je uspio osvojiti samo jedan set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đokoviću je to 88. ATP finale u karijeri, a na kontu ima 61 naslov. Računajući samo Masters 1000 turnire, pobjednički je pehar podizao 26 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na putu do obrane naslova u Indian Wellsu stajat će mu Kanađanin Miloš Raonić koji je u drugom polufinalnom ogledu bio bolji od Belgijanca Davida Goffina sa 6-3, 3-6, 6-3. Raoniću će to biti 17. finale u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo