Loš početak sezone / Šteta: Mektić i Pavić ispali u drugom kolu parova na Australian Openu

Image
Foto: AP Images

Najbolji hrvatski i svjetski tenisači u parovima, Nikola Mektić i Mate Pavić, izgubili su od domaćih tenisača u drugom kolu Australian Opena.

21.1.2022.
11:42
AP Images
VOYO logo

Najbolji svjetski par Nikola Mektić i Mate Pavić poraženi su u petak u drugom kolu igre parova Australian Opena od Australaca Thanasi Kokkinakisa i Nicka Kyrgiosa sa 6-7 (8), 3-6 u meču koji je trajao sat i 36 minuta.

Mektić i Pavić su na početku susreta izgubili servis, ali su ga već u sljedećem gemu uspjeli vratiti, a potom su napravili još jedan break za vodstvo 4-2. No, Kokkinakis i Kyrgios odmah vraćaju izgubljeni servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga više nije bilo prilika za obrat, pa je prvi set otišao u tie-break. U 13. igri hrvatski par je uspio spasiti tri set lopte, ali četvrtu je australski dvojac uspio realizirati.

U drugom setu za Mektića i Pavića koban je bio šesti gem u kojem su uspjeli spasiti dvije break lopte, ali ne i treću, pa su Kokkinakis i Kyrgios poveli 4-2. Do kraja meča hrvatski par više nije došao u priliku da vrati izgubljeni servis i Australci su mogli proslaviti plasman u treće kolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo