ŠOK NA ROLAND GARROSU: / Španjolka srušila Serenu u finalu i oduzela joj priliku da se upiše u vječnost

Image
4.6.2016.
17:33
VOYO logo

Španjolska tenisačica GarbineMuguruza napravila je veliko iznenađenje osvojivši grand slam turnir Roland Garros nakon što je u finalu u Parizu pobijedila prvu igračicu svijeta Amerikanku SerenuWilliams s 7-5, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muguruza je četvrta igračica svijeta, a 22-godišnjakinja rođena u Caracasu od baskijskog oca i majke iz Venezuele, napravila je daleko najveći uspjeh u karijeri osvajanjem svog prvog Grand Slama. Na Garrosu je prije dvije godine igrala polufinale, a prošle godine je igrala u finalu Wimbledona i izgubila od Serene, dok u karijeri ima tek dva osvojena turnira - u Hobartu 2014 i lani u Pekingu. U Garrosu je ove godine izgubila samo jedan set, i to u prvom kolu, pa je zasluženo postala prva Španjolka osvajačica Roland Garrosa od ArantxeSánchez-Vicario (1998).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serena Williams je ostala na 21 Grand Slam naslovu i nije uspjela izjednačiti rekord SteffiGraf. Serena nije blistala tijekom ovogodišnjeg Garrosa, na vrlo neuvjerljiv način je stigla do finala, gdje je na naletjela na raspoloženu Muguruzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je na rasporedu muški finale između Novaka Đokovića i Britanca Andy Murraya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo