SLAVNI HRVATSKI TRENER OBJASNIO ĐOKOVIĆEV FENOMEN: / 'Znate zašto Nadala i Federera toliko uzdižu, a Novaka ne?'

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Prije svega poručio je Novaku Đokoviću da ode na US Open i pokuša ga osvojiti

26.7.2020.
14:50
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Slavni hrvatski teniski stručnjak, nekadašnji igrač, trener i osvajač Davis Cupa s čak tri različite reprezentacije, Hrvatskom, Njemačkom i Srbijom, Nikola Pilić, dao je zanimljiv intervju za Glas Srpske.

Prije svega poručio je Novaku Đokoviću da ode na US Open i pokuša ga osvojiti, dakako ako će se turnir na koncu i održati jer stanje s koronom u SAD-u još uvijek nije dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam je li već odlučio o nastupu u New Yorku, ali ako može trenirati svaki dan i pripremati se na pravi način, savjetovao bih mu da sudjeluje na US Openu. Iako, pitanje je što će se događati u idućih mjesec dana, jer u Americi još vlada kaos s epidemijom korone, koja dnevno odnese 1000 života", izjavio je 80-godišnji Pilić.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia / Novak Djokovic

Objasnio Đokovićev fenomen

Ne dvoji puno oko toga tko bi trebao biti favorit. "Novak je velik favorit, ali to ne znači da će i osvojiti pehar. Morate vezati dva dobra tjedna, ne smijete imati loš dan. Svašta se može dogoditi, nema garancija ni za što", rekao je Pilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je odgovorio na vrlo zanimljivo pitanje, odnosno pokušao je objasniti Đokovićev fenomen, da je najbolji na svijetu, a da ga publika i dalje ne voli. Pilić je branio Đokovića zbog debakla s koronom na Adria Touru i smatra da javnost nikada ne bi razapeka Nadala i Federera da su ga oni organizirali, ali Đokoviću su to napravili bez problema.

"Zapadnom mainstreamu ne odgovara da jedna mala Srbija ima najboljeg na svijetu. Zato Federera i Nadala dižu u nebo, a Novak zaslužuje puno više. Takav nepravedan odnos Đokovićevo je gorivo posljednjih desetak godina", smatra Nikola Pilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo