SKANDAL: / O novoj sramoti Australca bruji čitav teniski svijet! 'Izbacite ga doživotno iz tenisa'

Image
Foto: AFP, SAEED KHAN

Australski tenisač Bernard Tomić (32. igrač svijeta) ponovno je razbijesnio teniske fanove diljem svijeta.

1.3.2017.
17:42
AFP, SAEED KHAN
VOYO logo

Ovaj skandalozni tenisač koji, očito, ne mari niti za svoje ponašanje, niti za sportski fair play, ovog je puta toliko prevršio granicu normalnog ponašanja i zdravog razuma, da teniski zaljubljenici traže da ga se doživotno izbaci iz tenisa. Pitate se zašto?

NOVA TENISKA SRAMOTA: Australac hrvatskih korijena pustio meč suparniku!? Snimka sve govori

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, u Acapulcu, na Mexican Openu, Australac je predao meč prvog kola Donaldu Youngu nakon što je izgubio prvi set. Razlog predaje bila je ''nepodnošljiva vrućina'' od, pazite sad ovo, 27 stupnjeva koliko je u trenutku predaje meča temperatura i bila, javlja ugledni britanski Guardian. Ne moramo niti napominjati kako je to idealna temperatura za igru.

Da Tomićev skandalozni potez bude još i bezobrazniji, samo nekoliko sati kasnije odigrao je meč parova s partnerom Lorenzijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj skandalozni potez odjeknuo je teniskim svijetom. Australci su jako ljuti na svog tenisača, kažu da je sramota za njihovu zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Bernard Tomić spada u red problematičnih tenisača. Zato ga prati loš glas, a imao je i problema sa zakonom. Izbačen je iz Davis Cup reprezentacije zbog kritiziranja teniskog saveza, bježao je policiji i na najvećim teniskim turnirima svađao se sa sucima i publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je prije nekoliko dana Tomić u 1. kolu Delray Beacha izgubio od Belgijca Stevea Darcisa 6-3, 1-6, 4-6. Nakon dobrog prvog seta, u drugom se istaknuo sramotnim ponašanjemo. Naime, počeo je namjerno puštati poene svom protivniku kod gotovo svake malo bolje loptice i tako pokazao da namjerno želi izgubiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvene mreže planule su zbog Tomićevog ponašanja. Australci šalju poruku kako on i Nick Kyrgios, još jedan Australac koji sramoti sebe i svoju zemlju lošim ponašanjem, ne predstavljaju Australiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo