Sjajni Dodig izborio polufinale u Münchenu

Hrvatski tenisač Ivan Dodig izborio je polufinale ATP turnira iz serije 250, koji se ovoga tjedna igra na zemljanim terenima njemačkog Münchena.

3.5.2013.
13:25
VOYO logo

Nakon 77 minuta igre Dodig je sa 6:4, 6:4 slavio protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, petog nositelja turnira. Bio je to drugi međusobni susret Dodiga i Dolgopolova u karijeru, a oba su odigrana ove sezone. Prethodno je Dodig slavio i u Delray Beachu sa 6:3, 6:3.

Nakon sjajne igre u susretima protiv Nikolaja Davidenka i Marina Čilića, Dodig je još jednom briljirao na terenima Münchena. Ukrajinac nije imao previše šansi u susretu, iako je u svakom setu odlučio tek jedan break više na stranu našeg tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig je u prvoj dionici bio na servisu Dolgopolova u svakom servis-gemu, dok je samo jednom na svom odigrao slabije, te ga pritom izgubio. U drugom je setu Dolgopolov stvarao nešto više šansi na servisu hrvatskog tenisača, no svaki put kada bi izborio izglednih 0-30, Dodig bi ispalio nekoliko sjajnih servisa i riješio problem.

Međugorcu je ovo prvi polufinale sezone na ATP Touru, a protivnik će mu biti Tommy Haas koji je sa 6:4, 6:1 svladao sunarodnjaka Floriana Mayera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo