RUSKINJI STIGLA I JEDNA LIJEPA VIJEST: / Dobila sasvim neočekivanu podršku

Image

Osramoćena ruska tenisačica Marija Šarapova nakon niza loših vijesti od strane svojih sponzora napokon je primila i jednu dobru.

10.3.2016.
20:22
VOYO logo

Naime, proizvođač teniske opreme Head odlučio je ostati uz nju i nakon priznanja da je pala na dopingškom testu za vrijeme ovogodišnjeg Australian Opena.

S obzirom na to da su poslije tog priznanja ugovore s njom rasknuli Nike, Evian, Porsche i Tag Heuer, ovo je zasigurno odlična vijest za slavnu sportašicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena s integritetom

"Marija Šarapova je već deset godina uzor i žena s integritetom koja je inspirirala milijune navijača diljem svijeta da se počnu baviti tenisom. Iskrenost i hrabrost koju je pokazala objavljivanjem i prihvaćanjem pogreške vrijedno je divljenja. Head ponosno stoji iza nje, sada i u budućnosti. Planiramo i produljenje ugovora. Radujemo se nastavku suradnje s njom i objavit ćemo sponzorski ugovor u tjednima i mjesecima koji su pred nama", poručili su iz Head-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Forbes je, inače, izračunao da Šarapova godišnje od sponzora uprihodi oko 27 miljuna eura što čini veliki udio u njenom ukupnom bogatstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika pogreška

Podsjetimo, lijepa Ruskinja, “sibirska ljepotica”, kako su je prozvali mediji, bila je pozitivna na zabranjenu supstancu meldonium tijekom posljednjeg Grand Slam turnira, Australian Opena, a to je priopćila na konferenciji za novinare u Los Angelesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napravila sam veliku pogrešku, iznevjerila sam svoje navijače i svoj sport. Znam da ću snositi posljedice, ali ne želim završiti svoju karijeru na ovakav način. Stvarno se nadam kako ću dobiti novu priliku za igranje tenisa, igre koju toliko volim”, rekla je Šarapova.

Postrožene su kazne za doping, pa bi 28-godišnja Ruskinja mogla dobiti i četiri godine suspenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo