NAPORAN REŽIM / Ovo je razlog rastanka Ivaniševića i Đokovića: Sve je počelo još u Torinu

Image
Foto: Profimedia

'Bomba iz teniskog svijeta - najbolji tenisač planeta ostao bez trenera', naslov je Kurira koji ekskluzivno otkriva i razlog rastanka

27.3.2024.
10:27
Profimedia
VOYO logo

Svijet tenisa iznenadila je vijest kako su Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli suradnju. Sve je na društvenim mrežama potvrdio srpski tenisač.

Image
KRAJ SURADNJE /

Đoković potvrdio da mu Ivanišević više nije trener: Evo kako se oprostio od njega

Image
KRAJ SURADNJE /

Đoković potvrdio da mu Ivanišević više nije trener: Evo kako se oprostio od njega

"Bomba iz teniskog svijeta - najbolji tenisač planeta ostao bez trenera", naslov je Kurira koji ekskluzivno otkriva i razlog rastanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi razgovori o mogućem prestanku suradnje uslijedili su poslije osvajanja završnog Mastersa sezone u Torinu prošle godine, koji je iako završen trijumfalno za Novaka, izuzetno iscrpio pred finale Davis Cupa, u kome je Srbija izgubila od konačnih prvaka Italije u polufinalu. Razmišljanja o prekidu suradnje su nastavljena i tijekom kampanje na Australian Openu, gdje je Sinner opet bio koban po Đokovića u polufinalu turnira, da bi neuspješan povratak u Indian Wells doveo do odustajanja s narednog Mastersa u Miamiju i konačne odluke o prekidu do ove godine izuzetno plodonosne suradnje."

"Pretpostavka je da je ovoj odluci, uz niz neočekivano loših rezultata koji su predstavljali razočarenje za obojicu, prije svega 'kumovao' akumulirano zamor hrvatskog stručnjaka od napornog režima rada na turneji s Đokovićem, čiju radnu etiku je više puta javno isticao kao izuzetnu, a posvećenost stalnom napretku u igri - permanentnim imperativom. U sezoni koja je po svojim ciljevima (osvajanje Australian Opena za rekordnu 25. Grand Slam titulu, a uz nju barem još 1 Grand Slama i olimpijskog zlata u Parizu) trebala biti jedna od najvažnijih u njegovoj karijeri i neka vrsta uvoda u skori oproštaj Đokovića od aktivne teniske karijere stvari nisu funkcionirale na način koji je obilježio veliku većinu perioda trajanja njihove suradnje", ističe Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo