Razbio im miljenika / Prvi favorit Australian Opena zaratio s publikom: 'Pretpostavljam da neki ljudi imaju manjak inteligencije'

Image
Foto: AP Images

Nakon što je pobijedio Kyrgiosa obračunao se s australskom publikom koja ga je ometala tijekom cijelog meča

21.1.2022.
18:39
AP Images
VOYO logo

Nakon protjerivanja Novaka Đokovića iz Australije, ruski tenisač Daniil Medvedev isplivao je kao prvi favorit za osvajanje prvog Grand Slama sezone. U drugom kolu Australian Opena je porazio Nicka Kyrgiosa, miljenika australske publike, s 3-1 u setovima i onda se bez oklijevanja verbalno obračunao s publikom koja mu je tijekom cijelog meča zviždala.

Nakon što je iskoristio meč loptu, Rus se na putu prema mreži okrenuo i rekao nešto na ruskome u stilu 'Sad možete ušutiti', a australska publika nije prestala sa zviždanjem ni za vrijeme davanja izjava nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije lako, ali trebate ostati mirni i pobijediti meč. To je jedini način kad vam zvižde između prvog i drugog servisa", kazao je Medvedev odgovarajući na pitanje teniske legende Jima Couriera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mu prvi put

Obračun se time nije završio, ali je ruski tenisač dosta smireno završio intervju. Naknadno je u razgovoru za Eurosport s Matsom Wilanderom iz rukava izvukao i uvredu kojom će sigurno rasplamsati ovaj rat protiv australske publike.

"Nisam ljut, već razočaran. Normalno je da svi iskuse to kad igraju protiv domaćeg favorita, ali bilo je puno trenutaka na mom servisu, kad su poslije promašenog prvog navijali kao da sam napravio duplu pogrešku. Nisu to radili svi, ali oni koji jesu imaju nizak kvocijent inteligencije", zaključio je Medvedev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Novi skandal /

Rus priznao da je na Australian Open došao zaražen koronavirusom, a sad ga čeka ogled s Čilićem

Image
Novi skandal /

Rus priznao da je na Australian Open došao zaražen koronavirusom, a sad ga čeka ogled s Čilićem

Napomenimo da Medvedevu ovo nije prvi put da ulazi u ovakve obračune. Naime, prije nekoliko godina isto je napravio i na US Openu no s obzirom na današnji rezultat njemu takve stvari uopće ne smetaju. Medvedev je drugi tenisač svijeta i pobjedom u Australiji bi mogao preskočiti Novaka Đokovića na ATP ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo